The Archive · 1934

Use of Trademarks in China

New Ruling Laid Down by Ministry Nanking, Oct. 13.

An important ruling regarding the use of Chinese trademarks on foreign goods has been laid down by the Ministry of Industry.

Shanghai City Chamber of Commerce to a large extent asked if, it is permissible for merchants to apply for a trade-mark there is much more English being. for a certain kind of product, and then to use the trade-mark on similar goods imported from abroad.

In reply, the Ministry of Industry pointe out that while, according 1 Article 1 of the Trademark Law, 2 trademark may be used on goods not only produced by the merchants themselves but also on those for which they are agents. it is not, however, permissible for them to secure a trademark for a specific product of their own and then to ture it on goods manufactured abroad.

"Any. merchant who this abuses the use of the tradi ark will be the guilty of deception and will be liable to the penalties provided by Article 2, Section 4, of the Trademark Law, the Ministry states.—Kuo Min. rare

Text read from the printed page and cleaned; old type leaves the occasional error.

Your account